امروزه نرم افزارهای طراحی گرافیکی بسیاری وجود دارند که می توان از آن ها برای انواع طراحی های گرافیکی استفاده کرد، در گذشته طراحان تنها به چند برنامه محدود برای طراحی های گرافیک شان دسترسی داشتند اما امروزه نرم افزارهای متععدی وجود دارند که افراد می توانند به کمک آن ها انواع طرح های گرافیکی را طراحی کنند.
در این مقاله سایت دریای طراحی بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی در سال 2024 را به شما کاربران و همراهان عزیز و گرامی معرفی خواهیم کرد.
بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی در سال 2024
همان گونه که در قسمت قبلی توضیح داده شد امروزه طراحان می توانند از طیف گسترده ای از نرم افزارها برای طراحی های گرافیکی شان استفاده کنند، در این بخش به معرفی 10 تا از بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی در سال 2024 خواهیم پرداخت.
-
ادوبی فتوشاپ
فتوشاپ را می توان از معروف ترین و کاربردی ترین نرم افزارهای گرافیکی عنوان کرد، این نرم افزار توسط شرکت Adobe طراحی شده است و دارای امکانات گسترده ای در زمینه طراحی گرافیک های ثابت و متحرک می باشد.
کلیه طراحانی که در زمینه طراحی سایت، طراحی نرم افزار طراحی اپلیکیشن، چاپ، عکاسی و… فعالیت می کنند، می توانند در زمینه طراحی شان از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنند، نکته قابل توجه در رابطه با این نرم افزار این است که این نرم افزار پیکسلی بوده و از این جهت برای طراحی برخی از طرح های گرافیکی از جمله لوگو مناسب نیست.
-
ادوبی ایلوستریتور
نرم افزار ایلاستریتور از دیگر نرم افزارهای محبوب و کاربردی شرکت Adobe عنوان می شود، در این نرم افزارها عکس ها بر خلاف فتوشاپ از طریق وکتور ایجاد می شوند، از این نرم افزار از بهترین نرم افزارها برای طراحی لوگو مطرح می شود، ضمن این که به دلیل این که تصاویر در این نرم افزار بهینه سازی می شوند، از کاربردی ترین نرم افزارها برای طراحان وب مطرح می شود.
فرمت اصلی نرم افزار ایلاستریتور AI بوده و همین طور می توان از این برنامه به صورت SVG خروجی گرفت، این برنامه امکان تبدیل تصاویر پیکسلی به وکتور را دارا بوده، امکان طراحی تصاویر 2 و 3 بعدی در این برنامه وجود دارد، کیفیت تصاویری که در این برنامه ایجاد می شود در کلیه سایز ها حفظ می شود.
-
ادوبی ایندیزاین
ایندیزاین از دیگر نرم افزارهای محبوب و کاربردی شرکت ادوبی است که بسیاری از افراد طراحی های گرافیکی خود را با استفاده از این نرم افزار انجام می دهند، اصلی ترین کاربرد این برنامه در صنعت چاپ و انتشارات است و از نرم افزار ایندیزاین جهت طراحی کتاب، کاتالوگ، مجله، پوستر، بروشور و همینطور نسخه های پی دی اف استفاده می شود.
این نرم افزار در صنعت چاپ و صفحه آرایی کاربرد گسترده ای دارد، امکان ایجاد کتاب ها الکترونیکی با این نرم افزار وجود دارد، همچنین امکان ترکیب متن و تصاویر گرافیکی در برنامه ایندیزاین وجود دارد.
-
تری دی مکس
نرم افزار تری دی مکس یکی دیگر از نرم افزارهای قدرتمند در زمینه طراحی گرافیک های سه بعدی مطرح می شود، این نرم افزار توسط کمپانی Autodesk ساخته شده است، از این نرم افزار در صنعت تیزرسازی، پویا نمایی، بازی های کامپیوتری کاربرد دارد و از آن جهت طراحی طرح های گرافیکی سه بعدی، انیمیشنی و… استفاده می شود.
ضمن این که از این نرم افزار برای طراحی مدل ها و نقشه های ساختمان استفاده می شود و دلیل آن نیز تعداد زیاد افزونه های جانبی و پلاگین هایی است که در این نرم افزار قرار دارند می باشد.
-
کنوا
کنوا را می توان از ساده ترین نرم افزارها برای طراحی های گرافیکی عنوان کرد، این برنامه کاملاً رایگان بوده و امکان طراحی انواع طرح های گرافیکی در کوتاه ترین زمان ممکن در این برنامه وجود دارد، این نرم افزار مطابق درگ و دراپ فعالیت کرده و به این صورت کار می کند که می توانید ابزارها و المان های موردنظرتان را انتخاب کرده و روی طراحی تان قرار دهید.
اگرچه ای نرم افزار دارای امکانات ویژه و خاصی برای طراحی انواع طرح های گرافیکی محسوب نمی شود اما برای طراحی های ساده توسط افراد مبتدی بسیار مناسب است.
-
افترافکت
نرم افزار افتر افکت از دیگر نرم افزارهای حرفه ای و کاربردی شرکت ادوبی در زمینه طراحی است که در طراحی و ساخت جلوه های ویژه و موشن گرافیک و همچنین تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ سینما و تلوزیون و… کاربرد دارد.
افزونه های جانبی و پلاگین های متعددی که در این برنامه وجود دارند به طراح این امکان را می دهند که جلوه های بصری دو بعدی و سه بعدی را طراحی کند، فرمت اصلی خروجی این نرم افزار Aep و امکان استفاده از سایر فرمت ها در این پروژه ها نیز وجود دارد،
از آن جایی که این نرم افزار در زمینه موشن محبوبیت زیادی دارد در حوزه رابط کاربری به ویژه موشن ui کاربردی می باشد.
-
اسکچ
اسکچ یکی از معروف ترین نرم افزارهای تخصصی طراحی گرافیکی برای سیستم عامل مک است که بر طراحی های دیجیتال تمرکز دارد، از این نرم افزار برای طراحی صفحه های وب سایت ها، رابط کاربری، اپلیکیشن ها و… استفاده می شود.
نرم افزار اسکچ دارای چندین افزونه جانبی است و طراحان با استفاده از این برنامه می توانند تصاویر ایجاد شده با وکتور را با استفاده از آن ادیت و ویرایش کنند، ضمن این که برنامه اسکچ برای ادیت عکس و چاپ تصاویر کاربرد چندانی ندارد.
-
کورل دراو
کورل دراو از دیگر نرم افزارهای طراحی گرافیکی است و بیشتر برای طراحی تصاویر کاربرد دارد، طراحان با استفاده از این نرم افزار تصاویر وکتور جذاب و هنری در زمینه طراحی لوگو، طراحی وبسایت و پروژه های چاپ را طراحی می کنند، ضمن این که امکان طراحی تصاویر پیکسلی در این نرم افزار وجود دارد.
-
لایت روم
این نرم افزار از سایر نرم افزارهایی است که توسط شرکت ادوبی ارائه شده است و از کاربردی ترین نرم افزارها برای عکاسان مطرح می شود، این نرم افزار یکی از بهترین نرم افزارهای برای ادیت تصاویر است.
-
گیمپ
گیمپ یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی معرفی می شود که دارای حجم بسیار کمی است و می تواند یکی از بهترین جایگزین ها برای فتوشاپ باشد، عکاسان می توانند از این نرم افزار برای ویرایش عکس های شان استفاده کنند، از آن جایی که این نرم افزار رابط کاربری آسان و ساده ای دارد مناسب افراد مبتدی نیز می باشد.
سخن پایانی
در ایت مقاله به معرفی 10 تا از بهترین نرم افزار های گرافیکی پرداخته شد، امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت کافی برده باشید.